item1
item1 DDlogo item1

Zoals in de introductie al gezegd: muziek maakt of breekt een feest.
De Disco Danser Disk-Jockeys leunen op een jarenlange ervaring in het muzikaal entertainen van mensen op verschillende gelegenheden.
Dance party's voor jong en oud, grote Disco party's, optredens in kroegen, gastoptredens in disco's en dancings maar ook op bruiloften, personeelsfeesten, studentenfeesten en themafeesten bent u ze misschien al eens tegengekomen.
In overleg met u kunnen wij er alles aan doen om een feestavond een avond te maken om nooit meer te vergeten. De muziekplanning begint met een vrijblijvend gesprek waarin wij u wellicht een aantal leuke ideƫen kunnen voorleggen.Denk hierbij eens aan het organiseren van een themafeest. Discoparty, Beachparty, Smartlappenfeest, Schlagerfestival, back to the 80's party, om maar een paar suggesties te noemen. Eventueel aangevuld met een karaoke set kunnen uw gasten zelf laten horen en zien wat ze in huis hebben. Steeds op de hoogte van nieuwe muziek en natuurlijk een zeer brede basis op muzikaal gebied van vroegere tijden mag u onze deejays overvallen met verzoekjes.

Natuurlijk maken wij uitsluitend gebruik van degelijke audioapparatuur en onze technische collega's zorgen ervoor dat alles tip-top in orde blijft. Lichteffecten, rook, zeepbellen, hoe gek u het ook wilt maken wij zijn er klaar voor.